Astonish – Detergent pentru pardoseli – Lămâie

14,92 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: AST-C2630-FLR-LEM

Cantitate: 1000 ml

Bax: 12 buc

Preţ / buc.: 14,92 RON (inclusiv TVA)

 

Vegan. Cu tehnologie de respingere a murdăriei, prin care se aplică un strat protector după curățare, împiedicând pătarea ulterioară.

MOD DE UTILIZARE: Se amestecă 2 capace (60 ml) cu 5 litri de apă caldă curată. Aplicați pe pardoseală folosind un mop din bumbac, microfibră sau mop cu tampon. Pentru murdărie persistentă utilizați o doză dublă față de cea de mai sus. Lăsați podeaua să să se usuce complet înainte de utilizare.

ATENȚIE: Pentru utilizarea pe pardoseli etanșe. Respectați instrucțiunile de îngrijire și de întreținere ale pardoselii acolo unde sunt cunoscute. Nu utilizați pe covoare, țesături sau suprafețe poroase. Nu depozitați în lumina directă a soarelui.

INGREDIENTE: <5% agenți tensioactivi anionici, agenți tensioactivi neionici,conservant (benzizotiazolinonă) și parfum conținând limonen.

AVERTISMENT: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Provoacă iritații oculasre grave. Citiți eticheta înainte de utilizare. Purtați ochelari de protecție. Dacă este nevoie de consiliere medicală, sa aveți la îndemână recipientul produsului sau eticheta produsului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish – Detergent pentru pardoseli – Lămâie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top