Astonish – Soluție de curățare pentru baie

13,09 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: AST-C9716-BTH

Cantitate: 750 ml

Bax: 12 buc

Preţ / buc.: 13,09 RON (inclusiv TVA)

 

Vegan. Cu uleiuri naturale.
Curăță reziduurile de săpun, petele de apă și calcar.
INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Pulverizați spumă și lăsați timp de 2 minute înainte de a șterge cu o cârpă sau un burete curat și umed. Clătiți, dacă este necesar, cu apă curată. Pentru depunerile abundente de calcar, repetați tratamentul după cum este necesar.
ATENȚIE: Nu utilizați pe suprafețe sensibile la acid, cum ar fi marmura, piatra poroasa sau travertinul. Nu utilizați pe smalțul crăpat sau deteriorat. A se utiliza numai pe suprafețe dure neporoase. Nu lăsați produsul să se usuce pe suprafețe. Testat și recomandat de VEA (The Vitreous Enamel Association) pentru utilizarea pe email lucios.
INGREDIENTE: <5%, Surfactanți neionici, parfum, conservanți (masa de reacție a clorometilizotiazolinonei și metilizotiazolinonei).
Provoacă iritații oculare grave. Conține masă de reacție de clormetilizotiazolinonă și metilizotiazolinonă, care pot produce o reacție alergică.
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Citiți eticheta înainte de utilizare. Dacă este nevoie de consiliere medicală, să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. Purtați ochelari de protecție. Spălați bine mâinile după manipulare. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți prudent cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de înlăturat. Continuați clătirea. Dacă persistă iritarea ochilor: Solicitați consiliere/asistență medicală.
Reciclabil pe scară largă – îndepărtați folia de pe recipientul de plastic – urmați instrucțiunile locale de reciclare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish – Soluție de curățare pentru baie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top