S.C. LIGHT CANDEL ART S.R.L. („LCA”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32702.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LCA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.candelarte.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, in email sau verbal in momentul lansarii unei comenzi, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a LCA, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32702, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat temporar de catre LCA, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre LCA, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre LCA atat afiliatilor sai, precum si altei/altor entitati din tara.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. Light Candel Art S.R.L., Str. Halelor nr. 35, Loc. Branesti, Com. Branesti, jud. Ilfov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interveniti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
  • sa optati pentru prelucrarea sau neprelucrarea datelor in activitati de marketing de catre societatea noastra si/sau partenerii contractuali ai societatii noastre;
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, LCA poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

LCA nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email lui LCA poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

In vederea protectiei datelor cu caracter personal, LCA a luat o serie de masuri care sa intareasca securitatea acestora:

Orice introducere, modificare sau vizualizare a datelor cu caracter personal se poate face numai de către utilizatorii LCA. Accesul la baza de date se va face pe bază de user și parolă. Computerele și alte terminale de acces ce cuprind bazele de date cu informații cu caracter personal se află în încăperi care se încuie în absența utilizatorilor. Utilizatorii de date cu caracter personal sunt instruiți asupra importanței menținerii confidențialității acestora, precum și cu privire la riscurile pe care le comportă prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru menținerea securității prelucrării datelor cu caracter personal (în special împotriva virușilor informatici), LCA a luat următoarele măsuri:

a) Interzicerea folosirii de către utilizatori a programelor software care provin din surse dubioase;

b) Implementarea și actualizarea permanentă a unor sisteme automate de devirusare și de securitate a sistemelor informatice.

De asemenea, LCA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Pentru orice nelamuriri sau reclamatii privind drepturile dumneavoastra, puteti contacta ANPC, conform informatiilor de la www.anpc.gov.ro