Astonish Specialist – Soluție de curățare și eliminare a petelor de mucegai

15,71 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: ASP-C1121-MLD

Cantitate: 750 ml

Bax: 12 buc

Preţ / buc.: 15,71 RON (inclusiv TVA)

 

ÎNDEPĂRTEAZĂ PETELE. EXTRA PUTERNIC.
TEHNOLOGIE FĂRĂ FRECARE. Elimină petele dificile.VEGAN.
MOD DE UTILIZARE: Pulverizați direct pe suprafața pătată. Lăsați timp de câteva minute. Ștergeți cu o cârpă umedă. Clătiți cu apă curată dacă este necesar. Pentru a evita stropirea sau contactul nedorit cu suprafețele adiacente, aplicați produsul pe o cârpă umedă și ștergeți suprafața pătată înainte de a clăti dacă este necesar. Pentru petele grele și dificil de îndepărtat, aplicați și lăsați până la 10 minute înainte de a șterge și clătiti ca în instrucțiunile de mai sus. NU ESTE destinat utilizării ca BIOCID.
ATENȚIE: Conține înălbitor. Pentru utilizarea pe suprafețe dure neporoase. Evitați contactul cu cauciucul, vinilul, emailul deteriorat, vopseaua deteriorată, aluminiu, cupru, alamă, crom, placare cu argint sau aur. Verificați compatibilitatea pe o suprafață mai mică înainte de utilizarea pe suprafețe mai mari de ceramică nesmălţuita , piatră naturală, beton sau lemn sigilat. Nu se utilizează pe țesături și mobilier moale, deoarece se poate produce schimbarea permanentă a culorii.
INGREDIENTE: <5% surfactanți anionici, surfactanți neionici și agenți de albire pe bază de clor. ATENȚIE! Nu utilizați împreună cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase (clor).
AVERTISMENT: Provoacă iritarea pielii. Provoacă iritații oculare grave. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare . Dacă este nevoie de consiliere medicală, să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. Purtați mănuși de protecție și protecție pentru ochi. Spălați bine mâinile după manipulare.
ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă și săpun. Dacă apare iritarea pielii, solicitați asistență medicală.
Reciclabil pe scară largă – îndepărtați folia de pe recipientul de plastic – urmați instrucțiunile locale de reciclare.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish Specialist – Soluție de curățare și eliminare a petelor de mucegai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top