Condiții de Colaborare

Compania noastră se adresează atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice. Către persoanele fizice, livrarea se face doar prin curier la preţurile practicate de Nemo Express, prezentate mai jos. Dacă doriți să achiziționați produsele noastre și nu aveti o companie prin care puteți cumpăra de la noi direct, ne puteți contacta pentru a vă îndruma către distribuitorii noștri locali.

În cazul în care comanda dumneavoastră, calculată la preţurile afişate pe site, depăşeşte suma de 500 RON, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă acorda cel mai potrivit discount.

Plata transportului

Transportul este asigurat fără costuri suplimentare de către compania noastră prin Nemo Curier, în următoarele situații:

  • pentru comenzi cel puțin egale ca valoare cu 500 lei, cu livrarea în localitățile acoperite de Nemo Curier, conform listei de la adresa: www.nemoexpres.ro;
  • pentru comenzi cel puțin egale ca valoare cu 1000 lei, cu livrarea în localitățile fără acoperire din rețeaua Nemo Curier, conform informațiilor afișate pe www.nemoexpres.ro.

Cât costă transportul pentru comenzile fără transport inclus?

Tariful pentru transport este calculat aproximativ după următoarea modalitate:

  • primul kilogram: 10 lei
  • următoarele kilograme: ~ 0,70 lei/kg.
  • ramburs: 10 lei factura semnată și ștampilată și 8 lei rambursul.
  • kilometri suplimentari: 0,90 lei/km

Prețurile de mai sus nu conțin TVA, sunt aproximative și nu constituie o obligație contractuală. Pentru o verificare exactă, vă rugăm să contactați firma de curier, conform detaliilor de contact de la www.nemoexpres.ro.

 Clienții care doresc sa apeleze la o altă modalitate de transport sau la un alt curier sunt rugați sa ne contacteze, pentru a stabili detaliile pentru aceasta.

Pentru reclamații privind drepturile dumneavoastră, puteți accesa adresa oficială de web a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului: www.anpc.gov.ro – site denumit Protecția Consumatorilor – A.N.P.C.