Cine suntem?

O companie tânără şi în acelaşi timp puternică, condusă de o echipă motivată în a se depăşi pe sine prin deschidere, flexibilitate, profesionalism.

Cu ce ne ocupăm?

Light Candel Art a luat fiinţă încă de la început ca o companie importatoare de lumânări şi candele din parafină, ajungând în prezent unul din liderii acestui domeniu.

De unde importăm?

Din ţări ale Uniunii Europene, toate articolele noastre având o calitate superioară. Parafina foarte bine rafinată, paharele fie din sticlă, fie din plastic tratat ingnifug, cu forme diverse, recomandă produsele noastre, confecţionate după normele U.E.

Cui ne adresăm?

În mod special ne adresăm celor care, în amintirea celor adormiţi, doresc să aprindă o candelă pe mormânt sau în biserică pentru pomenirea lor. Lumina candelei sau a lumânării simbolizează astfel viaţa veşnică pe care se roagă să o dobândească aceste rude dragi.

Cui putem vinde produsele noastre?

Tuturor persoanelor fizice şi juridice. Ne adresăm bisericilor, cimitirelor şi magazinelor de obiecte bisericeşti şi de artizanat, restaurantelor, companiilor organizatoare de ceremonii festive, precum şi tuturor comercianţilor ce doresc să promoveze aceste produse. Suntem deschişi, de asemenea, şi colaborării cu distribuitorii din ţară.

Ce ne propunem?

Să dăm lumii un strop de lumină prin arta candelelor noastre.

De ce noi?

Pentru că noi ne vom strădui să vă asigurăm întotdeauna preţurile cele mai mici şi, mai ales, pentru că produsele noastre sunt un simbol al calităţii. Deschiderea, flexibilitatea, dar şi profesionalismul cu care întâmpinăm orice client, va face colaborarea cu noi plăcută şi în acelaşi timp profitabilă. Drept urmare, vă invităm să ne cunoaşteţi produsele, prin vizitarea site-ului, şi vă aşteptăm să ne contactaţi pentru a începe o colaborare cât mai fructuoasă.

produse
contact