Astonish Specialist – Cremă de curățat plite și cuptoare

16,36 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: ASP-C1089-CRM-PWR

Cantitate: 500 ml

Bax: 12 buc

Preţ / buc.: 16,36 RON (inclusiv TVA)

 

Vegan. Curăță petele arse, grăsimea și murdăria. Strălucește de fiecare dată.
MOD DE UTILIZARE. Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați cu o cârpă sau un burete curat și umed. Lăsați timp de 5 minute. Ștergeți ușor folosind mișcări circulare. Clătiți periodic cârpa sau buretele cu apă caldă . Pentru suprafețe foarte murdare, repetați procedura de mai sus.
ATENȚIE: Lăsați suprafețele să se răcească înainte de utilizarea produsului. Produsul este unul ușor abraziv și trebuie să aveți grijă atunci când curățați suprafețe lustruite.
Testați întotdeauna pe o suprafață mică și discretă înainte de utilizare. Nu utilizați pe aur, argint, cositor, acoperiri antiaderente, suprafețe lăcuite sau suprafețe din plastic lustruit. Nu se utilizează pe autocolante sau suprafețe de transfer. A nu se utiliza pe suprafețe sensibile la acid.
INGREDIENTE: <5% agenți tensioactivi neionici, parfum, conservant limonen(benzizotiazolinonă, metilizotiazolinonă și octilizotiazolinonă).
AVERTISMENT: Poate provoca o reacție alergică a pielii. Purtați mănuși de protecție.
ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu apă din abundență. Dacă pe piele apar iritații: Solicitați asistență medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. Dacă este nevoie de consiliere medicală, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish Specialist – Cremă de curățat plite și cuptoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top