Astonish – Tablete pentru mașină de spălat vase – All in 1 – set 100 buc

94,25 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: AST-C2171-DWT-100

Cantitate: 100 buc/punga

Bax: 4 pungi

Preţ / buc.: 94,25 RON (inclusiv TVA)

 

Vegan. Acțiune puternică de curățare.
Lasă paharele și vasele strălucitoare. Conține sare și agent de clătire, potrivite chiar și pentru zonele cu apă dură, paharele vor fi lăsate fără urme și vasele vor străluci.
MOD DE UTILIZARE: Folosiți o pastilă per spălare folosind o mașină de spălat vase. Respectați instrucțiunile de utilizare ale producătorului mașinii de spălat. Introduceți pastila fără ambalaj în compartimentul principal al sertarului de distribuire. Pentru vase și tacâmuri normale, spălați la 55°C folosind un ciclu de spălare normal. Pentru vasele foarte murdare sau în zonele cu apă dură, spălați utilizând un ciclu de spălare de 65°C. În zonele cu apă foarte dură pot apărea pete și reziduuri pe pahare. În acest caz, utilizați tableta cu sare suplimentară și agent de clătire. Închideți ambalajul după utilizare.
INGREDIENTE: 5-15% agenți de albire pe bază de oxigen (carbonat de sodiuperoxihidrat), <5% surfactanți neionici, policarboxilați, fosfonați, enzime parfumate. AVERTISMENT: Provoacă iritații oculare grave. Conține subtilizină și amilază. Poate produce o reacție alergică.
ATENȚIE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Spălați bine mâinile după utilizare. Purtați mănuși de protecție / protecție pentru ochi. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu precauție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de îndepărtat. Continuați clătirea. Dacă persistă iritarea ochilor : Solicitați asistență medicală. Dacă este necesar sfatul medicului, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
Eliminați conținutul/ recipientul urmând instrucțiunile locale de reciclare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish – Tablete pentru mașină de spălat vase – All in 1 – set 100 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top