Astonish Specialist – Pastă de curățat pentru cuptor și grătar

22,78 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: ASP-C8600-PST-GRL

Cantitate: 250 g

Bax: 6 buc

Preţ / buc.: 22,78 RON (inclusiv TVA)

 

Vegan. Soluție de curățare și burete. Curăță interiorul cuptorului, inclusiv ușa. Elimină grăsimea și alimentele arse. Include un burete specific suprafeței pentru a face treaba cum trebuie. Nu conține substanțe chimice agresive și nu este nevoie de mănuși. Cu puterea uleiului de portocale de curățare a grăsimii.
MOD DE UTILIZARE: : Umeziți cu apă caldă curată buretele furnizat și utilizați-l pentru a aplica pasta de curățare după cum este necesar. Frecați suprafața folosind o mișcare circulară pentru a îndepărta petele și reziduurile alimentare. Lăsați să acționeze timp de 5 minute. Clătiți buretele și reaplicați produsul acolo unde este necesar. Clătiți și curățați suprafețele folosind partea cu burete a aplicatorului și apă caldă curată. Pentru utilizare pe smalț vitrat și pulverizat, sticlă securizată și rafturi/ rafturi de cuptor. Acest produs conține și un material abraziv. Este necesară precauție pe suprafețele delicate sau lustruite pentru a evita zgârieturile. Deconectați aparatele electrice înainte de a le curăța. Nu utilizați pe acoperiri antiaderente sau din teflon, pe oțel inoxidabil șlefuit sau lustruit sau pe autocolante pentru cuptor.
INGREDIENTE: <5% săpun, parfum, limonen, 1,5g/L clorură de didecildimetilamoniu.
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Citiți eticheta înainte de utilizare. Conține limonen. Poate produce o reacție alergică. Dacă este necesar sfatul medicului, să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish Specialist – Pastă de curățat pentru cuptor și grătar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top