Astonish – Soluție antibacteriană pentru rufe – Protec+ Care

18,33 lei incl. TVA

 

Descriere

Cod produs: AST-C3390-AB-LND

Cantitate: 1000 ml

Bax: 12 buc

Preţ / buc.: 18,33 RON (inclusiv TVA)

 

UCIDE 99,9% din bacterii și virusuri incapsulate, inclusiv CORONAVIRUS. În conformitate cu standardul EN1276:2019 împotriva bacteriilor. Testat conform standardului EN14476:2013+A2:2019 împotriva virusului Vaccinia la diluția 1:28.
MOD DE UTILIZARE: Un capac = 30ml / SPĂLARE LA MAȘINĂ: Adăugați 4 capace în sertarul pentru balsam de rufe al mașinii de spălat. Spălați în mod normal folosind detergentul de rufe obișnuit. ÎNMUIERE pentru dezinfecție -> ANTIBACTERIANĂ: Adăugați 2 capace la 2,5L de apă la 20°C. Dispersați complet, adăugați articolele de spălat și înmuiați timp de 10 minute. -> ANTIVIRALĂ: Adăugați 3 capace la 2,5 litri de apă la 20°C. Dispersați complet, adăugați articolele de spălat și înmuiați timp de 30 de minute.
INGREDIENTE: <5%,Surfactanți cationici, Surfactanți neionici, Parfum, 12,38g/L Compuși cuaternari de amoniu, benzil-C12-16-alchildimetil, cloruri, 12,38g/L Clorură de didecildimetilamoniu.
AVERTISMENT: Provoacă iritarea pielii. Provoacă iritații oculare grave. Nociv pentru viața acvatică cu efecte de lungă durată. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Citiți eticheta înainte de utilizare. Dacă este nevoie de consiliere medicală, să aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. Purtați mănuși de protecție și protecție pentru ochi. Spălați bine mâinile după manipulare. Evitați eliberarea în mediu. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu apă din abundență. Spălați bine pielea contaminată după manipulare. Dacă apare iritarea pielii solicitați asistență medicală. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu precauție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de scos. Continuați clătirea. Dacă persistă iritarea ochilor: Solicitați consiliere/asistență medicală.
ATENȚIE: Consultați etichetele de îngrijire a hainelor înainte de spălare. Nu adăugați produsul direct pe țesături. Utilizați biocidele în siguranță.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Astonish – Soluție antibacteriană pentru rufe – Protec+ Care”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top